•  
 • Termeni si conditii de utilizare

  Termini si conditii de utilizare

   

  Prin accesarea site-urilor www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro  recunoaşteţi ca sunteti de acord cu termenii de utilizare. In cazul in care nu sunteti  de acord cu acesti termeni va rugam sa intrerupeti utilizarea site-urilor.

  Site-urile www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro sunt proprietatea exclusiva a SC SPECTRUM SRL, identificata cu urmatoarele date:

  Nume Beneficiar: SC SPECTRUM SRL

  Cod unic inregistrare: RO12138741

  Registrul Comertului: J09/249/1999

  Sediul social: Str. Invatatorilor nr.8 Bl N3 ap 43, Braila, Judet Braila

  Punct de lucru: Str. Grivita, nr. 259B

    

  Termeni :

   Societatea – SC SPECTRUM SRL.

   Site – www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro

   Utilizator – persoanele care acceseaza si folosesc site-urile SC SPECTRUM SRL

   Client -  persoanele fizice si juridice care au achizitionat produse de pe www.librarie-braila.ro 

  1.         CONTINUTUL SITE-ULUI

  Informatiile cuprinse in acest site, inclusiv imaginile, ilustratiile, fotografiile, textele, si alte materiale care apar aici sunt sub drepturi de autor, sau alta proprietate intelectuala si sunt detinute, controlate, de catre SC SPECTRUM SRL. Folosirea acestora este protejata de Legea Drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Numele SC SPECTRUM SRL si logo-ul afferent acestei firme  sunt marci inregistrate ale SC SPECTRUM SRL

  Nici un element din continutul site-urilor www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis fara acordul prealabil scris si permisiunea societatii SC SPECTRUM SRL.

   

  2.         DECLINAREA GARANTIEI

   

  SC SPECTRUM SRL a realizat acest site ca un serviciu cu scop informativ. Transmiterea informatiilor nu creeaza nici un fel de relatie contractuala cu SC SPECTRUM SRL.

  Va informam ca acest site poate conţine erori şi omisiuni pentru care SC SPECTRUM SRL nu isi asuma nici o resonsabilitate. Continutul acestui site este furnizat fara nici un fel de garantie. SC SPECTRUM SRL nu face nici o garantie referitoare la:  conditii de titlu, garanţii de vandabilitate, intreruperea site-ului, erori aparute pe site. SC SPECTRUM SRL va actualize si completa datele din continutul site-urilor www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro fara notificarea prealabila.

   

  3.         LIMITAREA RESPONSABILITATII

   

  SC SPECTRUM SRL nu este responsabil pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fişiere, cauzate de folosirea site-ului.

   

  Nu putem garanta ca descrierea produselor sau continutul site-urilor este lipsita de erori. Nu ne putem asuma  responsabilitatea pentru pagube aparute prin folosirea in orice fel a acestui site, produse pentru care SC SPECTRUM SRL. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

  Promotiile prezente pe site-urile www.librarie-braila.ro si www.papetarie-braila.ro sunt valabile in limita stocului  disponibil si in conditiile de desfasurare specificate.

   

  4.         POLITICA DE PRETURI

   

  Preturile aferente produselor sunt exprimate in lei (RON) si  contin TVA.

  Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii,  facturarea produselor achizitionate facandu-se exclusiv in RON.

  Putem desfasura campanii promotionale pentru oricare din produsele afisate pe site. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil . Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula orice comanda indiferent de motiv.

   

  5. REZOLVAREA LITIGIILOR

   

  Prin folosirea site-ului, utilizatorul  isi  declara acordul asupra faptului ca legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC SPECTRUM SRL.  In cazul unor eventuale conflicte intre SC SPECTRUM SRL. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

   

   

  Ultima actualizare a site-ului: 10.03.2015